Asker Ailesine Maaş Yardımı Nasıl Alınır ?

Asker ailesine maaş yardımı nasıl alınır, askerlik gibi kutsal bir görev asla olamaz elbette, bizler yardımlaşma vakfı olarak asker eşlerine ve asker ailelerine maddi yardım başvurularını alarak, vakfımız yardımlarına koşan değerli iş insanlarından destek alıyoruz.

Asker ailesi iseniz ve maddi yardım almak istiyorsanız vakfımız sitesinden yardım başvurusu yapabilirsiniz.

Asker eşiniz yada evladınız askerlik görevini tamamlayıp gelene kadar sizde evlerinizde gönül rahatlığı ile maddi yardım olarak daha ferah bir geçim sağlayabilirsiniz. Tüm asker ailelerine şimdiden hayırlı sağlıklı teskereler dileriz.

Yardım başvurusu için bizlere ulaşabilir, diğer maddi yardımlarımız ile ilgilide bilgi sahibi olabilirsiniz.