Şartlı Eğitim Yardımı Başvurusu Nasıl Yapılır ?

Şartlı eğitim yardımı başvurusu nasıl yapılır, ŞEY başvurusu hakkında bilgi verelim, ŞEY yani şartlı eğitim yardımı başvurusu programına, okul yılı zamanına dönemlerine bakılmadan, öğrenim yılının herhangi bir zamanında, resmi olarak ikamet edilen yerdeki SYD Vakıflarına yapılır.

Yardımlaşma vakfımız bu gibi maddi yardım ihtiyaçlarınız da yanınızdadır. Şartlı eğitim aylık 200tl den başlayan nakit yardımları ile velilerimize destek sunuyoruz.

Şartlı eğitim yardımı için elbette devletimiz önemli derecede destek de bulunmaktadır, vakfımız olarak bizde elimizden geldiğince sizlere maddi yardım anlamında destek sunuyoruz.

Detaylar için hakkımızda bölümü okuyabilir, yardım başvurusu yapabilir, para yardımı istediğinde bulunabilirsiniz..