Sed Yardımı Başvurusu

Sed yardımı başvurusu

Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmeti kısa adıyla SED yardımı için başvurunuz olumsuz olması durumunda, vakıfımız yardımlaşma derneği olarak sosyal ve ekonomik düzeyi dar gelirli vatandaşlara para desteği sunuyoruz. Hayatın bu denli zor zamanlarında yardım elini uzatan vakıf üyelerimizin değerli iş insanları sizleri yalnız bırakmıyorlar.

Desteğini her geçen gün gördüğümüz vakıf üyelerimiz, bağışlarını siz ihtiyaç sahibi SED yardımı için bizlere ulaştırdılar, SED başvurunuzu sitemizden yaparak bizlere ulaştırınız.

Derneğimizde toplanan maddi yardımları sizlere ulaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz, ihtiyacınız olan maddi yardımları vakıfımız sitesinden başvurarak bizlere ulaştırmanız halinde 1 hafta içerisinde dönüş yapıyoruz.

Hakkımızda ve Yorumlar

Başvuru Yap